Morjehdys taas! Lunta on vielä tunturin peitteenä ihan mukavasti ja kausi jatkuu aina vapulle asti. Oma työsarkani käsittää vielä kauden loppumisen jälkeen erilaisia huoltotöitä, joten puoliväliin toukokuuta töitä varmasti riittää. Pääsiäisestä olemme selvinneet hyvin ja nyt oikeastaan vain odottelemme kauden loppua mikä tietää varsin leppoisia päiviä. Viimeisenä parina viikkona ei tunturissa näy enää montakaan asiakasta, joten työpäivän lomassa ehtii varmasti itsekin rinteeseen. Sitten hieman myynti-ilmoittelua...Jos jollakulla kiinnostaa ostaa suksipaketteja, niin kannattaa ottaa allekirjoittaneeseen yhteyttä numeroon 040 512 92 06. Halvin paketti(sis.sukset,siteet,sauvat & monot) lähtee noin 80 egellä!! Sukset ovat pari vuotta vanhoja vuokrasuksia ja ne kaikki huolletaan ennen myyntiä. Jos taas joku on kiinnostunut mökkilomasta luonnonkauniin syötteen maisemissa, jossa globalisaation aiheuttama häly ei ole tunkeutunut pilaamaan ihmisten jokapäiväistä elämää ja jossa voit vaeltaa turmeltumattoman luonnon keskellä kuunnellen vuosisataisten honkien huminaa sekä kuunnella korven kuisketta, niin ota ihmeessä yhteyttä. Tarjolla nimittäin olisi neljän tai kuuden hengen mökkejä TODELLA halvalla 70€/1 vrk/2 henk. 

Kesätöitten osalta itselläni on aika selvät sävelet ja Vuokatti tulee varmasti tutuksi. Mihin Te rakkaat lukijat olette kesäksi suunnistamassa? Näenkö katinkullassa Merjan lisäksi myös muita meidän luokkalaisia?

Vähänlaisesti sain itsestäni puristettua matskua tällä kertaa, mutta ehkä se "runosuoni" alkaa kevään tulemisen mukana sykkiä entistäkin kiivaammin ja saatte jatkossa lukea kommelluksistani lisää...Hyvää kevään jatkoa kaikille!!  

Ps. alta löytyy kuvia "kotikukkulaltani".

 

 

                                                       

496103.jpgtammikuista hämyä tunturissa   

                             496100.jpglumetusta tammikuun alussa

496094.jpg Rannepotilas...(auts)

496105.jpg

tunturihotelli talven kaamoksessa